Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta - MTK-Kaakkois-Suomi
Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa kerrotaan ja keskustellaan ajankohtaisista pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämiseen liittyvistä teemoista, tapahtumista, hankkeista – näkökulmina erityisesti lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus,
paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Tuula Repo, ProAgria Etelä-Suomi ry
Sanna Lento-Kemppi, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus
Tapahtuman alkamisajankohta
pvm. 16.05.2019
klo 9:00-12:30
Sijainti
Raatimiehenkatu 17 C Lappeenranta, III krs., kokoustila Raatimies