Takaisin Entisten nuorten ja muiden uteliaiden syysparlamentti 2.11.2023

Ajankohtaista

Entisten nuorten ja muiden uteliaiden syysparlamentti 2.11.2023

15.09.2023

Oletko aina halunnut osallistua maaseutunuorten syysparlamenttiin mutta syystä tai toisesta et ole päässyt? Vai haluatko vielä kerran mukaan muistelemaan menneitä syysparlamentteja?
Nyt on mahdollisuus ottaa pieni maistiainen syysparlamentista ja osallistua syysparlamentin ensimmäisen illan ohjelmaan yhdessä syysparlamenttiin osallistuvien maaseutunuorten kanssa!

Mitä: Entisten nuorten ja muiden uteliaiden illanvietto yhdessä maaseutunuorten kanssa
Missä: Kulttuurikeskus Nuijamies (Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta)
Milloin: To 2.11. klo 20-23

Klo 20-23 vietetään Halloween-henkistä tahattoman komiikan kauhuelokuvailtaa kulttuurikeskus Nuijamiehessä. Illan ohjelmassa elokuva sekä väliajalla pientä puuhaa, mutta aikaa jää varmasti myös tutustumiseen ja jutusteluun. Halutessasi voit jatkaa iltaa maaseutunuorten kanssa mutta yösijasta on huolehdittava itsenäisesti.

Kenelle: Kaikille 18-vuotta täyttäneille MTK:n jäsenille. Jos haluat tavata maaseutunuoria ja fiilistellä syysparlamentin tunnelmaa, tää tapahtuma on siulle! Myös metsänhoitoyhdistysten jäsenet ovat tervetulleita katsomaan mistä on kyse. Yläikärajaa ei ole, nuorekas mielenlaatu riittää.

Pukeutuminen:
Teemapukeutuminen ei ole pakollista mutta halutessasi voit kaivella kaapeista sopivaa hirviöpukua tai muuta Halloween-teemaan liittyvää. Yksinkertaisimmillaan pue päälle esimerkiksi jotain mustaa, oranssia, punaista ja/tai lilaa. Tärkeintä on, että päällä on mukavat vaatteet.

Hinta:
10 € / hlö. Lasku lähetetään tapahtuman jälkeen sähköpostiin

 

Elokuva: Noita palaa elämään (1952) 

Mika Waltarin Noita palaa elämään oli aikoinaan kohuttu ja suosittu näytelmä niin Helsingissä kuin muillakin paikkakunnilla. Elokuva on tarina suota kaivavista arkeologeista, jotka mudan seasta löytävät aikoinaan noitana haudatun alastoman tytön. Tytön herääminen henkiin herättää kauhua, levottomuutta ja intohimoja kartanomiljöön piirissä.