Takaisin Entisten nuorten ja muiden uteliaiden syysparlamentti 2.11.2023

Ajankohtaista

Entisten nuorten ja muiden uteliaiden syysparlamentti 2.11.2023

15.09.2023

Oletko aina halunnut osallistua maaseutunuorten syysparlamenttiin mutta syystä tai toisesta et ole päässyt? Vai haluatko vielä kerran mukaan muistelemaan menneitä syysparlamentteja?

Nyt on mahdollisuus ottaa pieni maistiainen syysparlamentista ja osallistua syysparlamentin ensimmäisen illan ohjelmaan yhdessä syysparlamenttiin osallistuvien maaseutunuorten kanssa!

Mitä: Entisten nuorten ja muiden uteliaiden illanvietto yhdessä maaseutunuorten kanssa
Missä: Kulttuurikeskus Nuijamies (Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta)
Milloin: To 2.11. klo 20-23

Klo 20-23 vietetään Halloween-henkistä tahattoman komiikan kauhuelokuvailtaa kulttuurikeskus Nuijamiehessä. Illan ohjelmassa elokuva sekä Kaakkois-Suomen maaseutunuorten ideoimaa tekemistä mutta aikaa jää varmasti myös tutustumiseen ja jutusteluun. Halutessasi voit jatkaa iltaa maaseutunuorten kanssa mutta yösijasta entiset nuoret huolehtivat itsenäisesti.

Kenelle: Kaikille 18-vuotta täyttäneille MTK:n jäsenille, jotka haluavat tavata maaseutunuoria ja fiilistellä syysparlamentin tunnelmaa. Yläikärajaa ei ole, nuorekas mielenlaatu ei katso ikää

Pukeutuminen:
Teemapukeutuminen ei ole pakollista mutta halutessasi voit kaivella kaapeista sopivaa hirviöpukua tai muuta Halloween-teemaan liittyvää. Tärkeintä on, että päällä on mukavat vaatteet.

Hinta:
10 € / hlö. Lasku lähetetään tapahtuman jälkeen sähköpostiin