MTK:n jäsenyys kannattaa


On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestö tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan lisäksi erilaisia jäsenpalveluja: ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia. Merkittävä osa järjestön tuottamasta palvelusta on neuvontaa ja asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja tunteiden jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MTK-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.

Mitä jäsenyys maksaa? Katso jäsenmaksuperusteet 2022

Miten liityn MTK:n jäseneksi?

Maanviljelijät, metsänomistajat ja maaseutuyrittäjät liittyvät yritysjäseneksi.

Voit liittyä MTK:n henkilöjäseneksi, mikäli sinulla ei ole tilaa tai yritystä. Opiskelijat voivat liittyä opiskelijajäseneksi.

Alla olevasta kuvasta pääset täyttämään jäsenhakemuslomaketta

 


 


Kirjaudu Oiva-jäsenportaaliin

Katso täältä ohjeet tunnusten luomiseen, omien tietojen päivittämiseen ja kuinka tallennat sähköisen jäsenkortin puhelimeesi