Takaisin Liiketoimintavalmennus alkaa lokakuussa!

Ajankohtaista

Liiketoimintavalmennus alkaa lokakuussa!

24.06.2020

MTK-Kaakkois-Suomi ja Suomen Yrittäjäopisto järjestävät maatilan tavoitteelliseen toimintaan, talouden hallintaan ja markkinointiin keskittyvän liiketoimintavalmennuksen. Valmennus sopii kaikille maaseutuyrittäjille, jotka haluavat lisätä talouden osaamistaan, erityisesti some-markkinointitaitojaan sekä saada lisää varmuutta päätöksentekoon juuri nyt, kun tuntuu, että mikään ei ole entisellään. 

Kuva: Pexels/Pixabay
Kuva: Pexels/Pixabay

Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennus on yrittäjän ammattitutkintoon tähtäävä koulutus, joka kestää lokakuusta 2020 huhtikuuhun 2021.


Koulutuksen toteuttaa Suomen Yrittäjäopisto, jolla on vankka kokemus maatilayrittäjien yritystoiminnan kehittämisestä. Vastuukouluttajana toimii Ilkka Raukola.  

Suunniteltu koulutuksen paikkakunta on Kouvola, mutta muutkin paikkakunnat mahdollisia. Ryhmäkokotavoite on 15 opiskelijaa. 

Tutustu aikataululuonnokseen tästä ja katso videolta parikkalalaisten Elina ja Johannes Neuvosen mietteitä liiketoiminta- ja johtamiskoulutuksista.

 

Koulutuksen omavastuu osallistujille on 400 euroa. 

Lisätietoja voi kysellä Eeva Saarikorvelta (040 5452 079, eeva.saarikorpi(at)mtk.fi) ja Ilkka Raukolalta (puh. 050- 570 7199, ilkka.raukola(at)syo.fi). Jos kiinnostuit valmennuksesta, ota yhteyttä!

Tässä on hyvä mahdollisuus yrityksen toiminnan kehittämiselle ja talouden vahvistamiselle. Ilmoittautumiset koulutukseen 15.9.2020 mennessä.