Sisältöjulkaisija

angle-left null Liiketoimintavalmennusta Kaakkois-Suomen maaseutuyrittäjille

Uutinen

Liiketoimintavalmennusta Kaakkois-Suomen maaseutuyrittäjille

14.5.2019

MTK-Kaakkois-Suomi ja Suomen Yrittäjäopisto järjestävät nyt jo toisen kerran yhteistyössä maatilan tavoitteelliseen toimintaan, talouden hallintaan ja markkinointiin keskittyvän liiketoimintavalmennuksen. Kyseessä on yrittäjän ammattitutkintoon tähtäävä koulutus, joka kestää marraskuusta 2019 huhtikuuhun 2020. Maatilayrityksen liiketoimintavalmennus (Yrittäjän ammattitutkinto) täyttää nuoren viljelijän aloitustukeen vaadittavan taloudellisen koulutusvaatimuksen. Lopun koulutusvaatimuksesta voi suorittaa esim. Harjun oppimiskeskuksessa.


Koulutuksen toteuttaa Suomen Yrittäjäopisto, jolla on vankka kokemus mm. maatilayrittäjien yritystoiminnan kehittämisestä. Kouluttajana toimii Ilkka Raukola.

 

Suunnitellut koulutuksen paikkakunnat ovat Imatran suunta sekä toinen ryhmä Kouvolan suunnalla. Koulutukset järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

 

Koulutuksen omavastuu osallistujille on 400 euroa. Asuinpaikkakunnasta riippuen on mahdollista hakea myös yrittäjän oppisopimusmahdollisuutta. Tällöin koulutus on ilmainen.
 

Lisätietoja voi kysellä Ilkka Raukolalta (puh. 050- 570 7199) tai Eija Nopaselta (puh. 0400 230 580).  Jos kiinnostuit valmennuksesta, niin ole yhteydessä. Tässä on hyvä mahdollisuus yrityksen toiminnan kehittämiselle ja talouden vahvistamiselle.

 

Ilmoittautumiset koulutukseen 23.6. mennessä Lyytin kautta:

https://www.lyyti.in/liiketoimintavalmennus2019-2020

 

tai ed. mainituille yhteyshenkilöille.

 

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan parikkalalaisten Elina ja Johannes Neuvosen mietteitä liiketoiminta- ja johtamiskoulutuksista.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VrmCEqdkXqU