Takaisin Liiketoimintavalmennusta Kaakkois-Suomen maaseutuyrittäjille - vielä ehdit mukaan!

Uutinen

Liiketoimintavalmennusta Kaakkois-Suomen maaseutuyrittäjille - vielä ehdit mukaan!

20.07.2019

MTK-Kaakkois-Suomi ja Suomen Yrittäjäopisto järjestävät nyt jo toisen kerran yhteistyössä maatilan tavoitteelliseen toimintaan, talouden hallintaan ja markkinointiin keskittyvän liiketoimintavalmennuksen. Kyseessä on yrittäjän ammattitutkintoon tähtäävä koulutus, joka kestää marraskuusta 2019 huhtikuuhun 2020. Maatilayrityksen liiketoimintavalmennus (Yrittäjän ammattitutkinto) täyttää nuoren viljelijän aloitustukeen vaadittavan taloudellisen koulutusvaatimuksen. Lopun koulutusvaatimuksesta voi suorittaa esim. Harjun oppimiskeskuksessa.


Koulutuksen toteuttaa Suomen Yrittäjäopisto, jolla on vankka kokemus mm. maatilayrittäjien yritystoiminnan kehittämisestä. Kouluttajana toimii Ilkka Raukola, ja koulutus järjestetään Kouvolassa.

 

Koulutuksen omavastuu osallistujille on 400 euroa. Asuinpaikkakunnasta riippuen on mahdollista hakea myös yrittäjän oppisopimusmahdollisuutta. Tällöin koulutus on ilmainen.
 

Lisätietoja voi kysellä Ilkka Raukolalta (puh. 050- 570 7199) tai Eeva Saarikorvelta (puh. 040 545 2079).  Jos kiinnostuit valmennuksesta, niin ole yhteydessä. Tässä on hyvä mahdollisuus yrityksen toiminnan kehittämiselle ja talouden vahvistamiselle.

 

Ilmoittautumiset koulutukseen Lyytin kautta mieluiten heti, mutta viimeistään syyskuun puoliväliin mennessä:

https://www.lyyti.in/liiketoimintavalmennus2019-2020

 

tai ed. mainituille yhteyshenkilöille.

 

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan parikkalalaisten Elina ja Johannes Neuvosen mietteitä liiketoiminta- ja johtamiskoulutuksista.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VrmCEqdkXqU