Takaisin Maaseutunuorten pikkujoulut 10.12.2021 Kotkassa

Artikkeli – Maaseutunuoret

Maaseutunuorten pikkujoulut 10.12.2021 Kotkassa

11.11.2021

Tänä vuonna maaseutunuorten pikkujouluja vietetään Kotkan Amarillossa Studio 21 Show & Dinnerin merkeissä.

Kotkan Amarillon Studio 21 Show & Dinnerissä ruokailu yhdistyy hittibiiseihin ammattitanssijoiden tulkitsemana. Ilta alkaa kello 19:30 ja pöydät ovat varattuina shown ja ruokailun ajan noin kello 22:00 -23:00. Esityksen jälkeen tila muuntuu tanssilattiaksi ja iltaa voi halutessaan jatkaa DJ:n tahdissa juhlien aamun pikkutunneille asti.

Pikkujouluihin ovat tervetulleita 18-35-vuotiaat MTK:n jäsenet aveceineen. Tapahtuman hinta 10€/osallistuja, laskutetaan tapahtuman jälkeen.

Jos haluat pukeutua teeman mukaan, kaiva esiin leveät lahkeet, kimallusta ja aurinkolasit. Nyt saa hassutella ja etsiä itsestään discon kuningatarta tai kuningasta.

Halukkaat voivat majoittua omakustanteisesti Original Sokos Hotel Seurahuoneella. Yhden hengen huone 90 €/yö, 2 hengen huone 110 €/yö. Majoittuminen maksetaan suoraan hotellille.

Paikkoja on 30:lle nopeimmalle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.11. https://www.lyyti.fi/reg/kas_manujoulu21


HUOM!

Pikkujouluihin osallistuminen edellyttää koronapassia. Koronapassi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin.

Toimi näin:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta osoitteessa kanta.fi. Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen ja tallentaa sen puhelimeesi.

2. Näytä koronapassia ravintolassa. Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus! Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.

Lisätietoja Roosalta: 0400-230580, roosa.kehravuo(at)mtk.fi